DolceVita Cortado | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Cortado | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Кафе пијалок со млеко. Идеално за со појадок. Не содржи шеќер.

Нема на залиха

DolceVita Cortado | Dolce Gusto