DolceVita Creme Brulee | A Modo Mio - E-HORECA

DolceVita Creme Brulee | A Modo Mio

199 ден

Број на капсули:  16  

Пијалок со вкус на крем-бруле.
Содржи лактоза. Без глутен.

Нема на залиха

DolceVita Creme Brulee | A Modo Mio
751160 , Бренд: