DolceVita Marron Cafe | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Marron Cafe | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Кафе со вкус на слатко од костени. Со силни ноти на сладок и карамелизиран костен.

Нема на залиха

DolceVita Marron Cafe | Dolce Gusto