DolceVita Spicy Chocolate | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Spicy Chocolate | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Пијалок со вкус на чоколадо. Фантастична спој помеѓу портокал и чоколада придружен со ноти на чили. Интригантен вкус.

Нема на залиха

DolceVita Spicy Chocolate | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.