DolceVita Latte | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Latte | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Млечен пијалок. 100% полномасно млеко со шеќер.

На залиха

DolceVita Latte | Dolce Gusto