DolceVita Latte Chai | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Latte Chai | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Пијалок од црн чај, млеко и мешавина од зачини и билки.

Нема на залиха

DolceVita Latte Chai | Dolce Gusto