DolceVita Salted Caramel | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Salted Caramel | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16  

Пијалок со вкус на карамела со уникатни солени ноти.

Нема на залиха

DolceVita Salted Caramel | Dolce Gusto