DolceVita Unicorn | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Unicorn | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Пијалок со екстракт од млеко и спирулина. Дава енергија и е со ниска калорична содржина.

Нема на залиха

DolceVita Unicorn | Dolce Gusto