“Lavazza Espresso Barista Intenso 1kg&rdquo е додаден во Вашата кошничка. Кошничка
Gimoka Espresso 24 1 kg
990 ден
Gimoka Espresso 24 – mешавина со средна густина и деликатна арома. Долготрајниот ‘aftertaste’ се карактеризира со ноти на тутун и бадеми. 100% Робуста.
На залиха
Gimoka Espresso 24 1 kg
752822
Кафе во Зрно
Слични производи
-
Кафе во Зрно
Lavazza Qualita Oro 1kg
2.690 денOriginal price was: 2.690 ден.2.190 денCurrent price is: 2.190 ден. -
Кафе во Зрно
Lavazza Crema & Aroma Brown 1kg
2.300 денOriginal price was: 2.300 ден.1.790 денCurrent price is: 1.790 ден.Crema & Aroma е хармоничен спој на внимателно одбрани зрна кафе од Арабика и Робуста. Нејзината долготрајна, кремаста текстура го прави идеалено кафе за уживање.
(цената е изразена во единица килограм)
Пакувавање: 6/1kg -
Кафе во Зрно
Vergnano Gran Aroma 1kg
1.650 денOriginal price was: 1.650 ден.1.350 денCurrent price is: 1.350 ден.Кафе со богат и постојан вкус, класична мешавина од најдобрите сорти кафе на Арабика и Робуста. Непогрешлива арома за секојдневно задоволство.
За нарачки над 4000 ден. добивате подарок сет од 6 x 250ml стаклени чаши.
-
Кафе во Зрно
Lavazza Qualità Rossa 1kg
1.790 денQualità Rossa е мешавина со уникатна арома, богата и исклучително добра текстура, составена главно од бразилските Арабика и Робуста зрна на кафе.
(цената е изразена во единица килограм)
Пакување: 6/1kg -
Кафе во Зрно
Lavazza Espresso Barista Perfetto 1kg
2.890 денOriginal price was: 2.890 ден.2.350 денCurrent price is: 2.350 ден.Lavazza Espresso Barista се специјално изработени мешавини за целосно професионално искуство, односно за да го подготвите вашето еспресо точно како што прават оригиналните италијански баристи, со машина за еспресо или целосно автоматски. Еспресо Бариста Перфето е слатко и ароматично, со ноти на цвеќе и чоколадо.
100% Арабика. -
Кафе во Зрно
ILLY Classico 250gr
720 денOriginal price was: 720 ден.590 денCurrent price is: 590 ден.illy Classico – класично печено кафе, со сладок вкус, деликатни ноти на карамела, цвет од портокал и јасмин.






