illy Brasile 108 | Iperespresso - E-HORECA

illy Brasile 108 | Iperespresso

3.360 ден

Интензивено, со полн со вкус и ноти на карамела.
Број на капсули:  108

Нема на залиха

illy Brasile 108 | Iperespresso