illy Guatemala 108 | Iperespresso - E-HORECA

illy Guatemala 108 | Iperespresso

3.360 ден

Уникатен и избалансиран вкус, со ноти на чоколадо.
Број на капсули:  108

Нема на залиха

illy Guatemala 108 | Iperespresso