Jacobs Ristretto Espresso | Nespresso - E-HORECA

Jacobs Ristretto Espresso | Nespresso

390 ден

Број на капсули:  20 

Нема на залиха

Jacobs Ristretto Espresso | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.