Nespresso Aged Sumatra - E-HORECA

Nespresso Aged Sumatra

500 ден

Ексклузивна мешавина со неодолив вкус. Зрна кафе внимателно зреани повеќе од три години. Со ноти на какао.
Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Aged Sumatra