Nespresso Original Mix - E-HORECA

Nespresso Original Mix

1.500 ден

Пакетот содржи 40 Nespresso капсули:

  • 1 x Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano (10 капсули)
  • 1 x Nespresso Ispirazione Firenze Arpeggio (10 капсули)
  • 1 x Nespresso Volluto (10 капсули)
  • 1 x Nespresso Volluto Decaf (10 капсули)

Нема на залиха

Nespresso Original Mix
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.