“Starbucks Decaf Espresso Roast | Nespresso&rdquo е додаден во Вашата кошничка. Кошничка
Lavazza Camomilla | Blue
1.500 ден Original price was: 1.500 ден.1.300 денCurrent price is: 1.300 ден.
Број на капсули: 50 ![]()
На залиха
Lavazza Camomilla | Blue
Слични производи
-
Кафе Капсули
Lavazza Vigoroso | Blue
2.200 денOriginal price was: 2.200 ден.2.100 денCurrent price is: 2.100 ден.Многу силна, полно тело, темно печена мешавина, типична за Јужна Италија.
Број на капсули: 100
Интензитет: 10 -
Кафе Капсули
Starbucks Espresso Roast | Nespresso
420 денOriginal price was: 420 ден.290 денCurrent price is: 290 ден.Број на капсули: 10

Интензитет: 11
Потрагата по совршено печено зрно кафе започна во 1975 година, завршувајќи по неколку месеци со интензивно експериментирање и подоцна резултат на целиот труд е кафето Espresso Roast. Со ноти на карамела.
-
Dolce Gusto Компатибилни Капсули
Starbucks House Blend Grande | Dolce Gusto
500 денOriginal price was: 500 ден.460 денCurrent price is: 460 ден.Број на капсули: 12

Интензитет: 8
-
Кафе Капсули
Lavazza Delizioso 36 | A Modo Mio
860 денOriginal price was: 860 ден.740 денCurrent price is: 740 ден.Печење што открива мека мешавина на еспресо,со сладок вкус и малку ликерски ароматични ноти.
Број на капсули: 36
Интензитет: 8 -
Кафе Капсули
Lavazza Intenso 36 | A Modo Mio
1.080 денOriginal price was: 1.080 ден.740 денCurrent price is: 740 ден.Од Централна и Јужна Америка Арабика и Азиска и Африканска Робуста мирисот и вкусот на ова еспресо е силен, со полн телесен вкус и силен интензитет.
Број на капсули: 36
Интензитет: 13 -
Кафе Капсули
Starbucks Decaf Espresso Roast | Nespresso
420 денOriginal price was: 420 ден.290 денCurrent price is: 290 ден.Број на капсули: 10

Интензитет: 11
Декофеинско еспресо.
Секој пијалок од еспресо што ние го создадовме за вас започнав овде. Потрагата започна во 1975 година со потрага по совршено печено зрно кафе, завршувајќи по неколку месеци по интензивно експериментирање и подоцна резултат на целиот труд е кафето Espresso Roast. Со ноти на карамела.





