Lavazza Espresso Barista Gran Crema 1kg - E-HORECA

Lavazza Espresso Barista Gran Crema 1kg

Original price was: 1.650 ден.Current price is: 1.450 ден.

Lavazza Espresso Barista се специјално изработени мешавини за целосно професионално искуство, односно за да го подготвите вашето еспресо точно како што прават оригиналните италијански баристи, со машина за еспресо или целосно автоматски. Еспресо Бариста Гран Крема е со богата крема, со ноти на сушено овошје, цвеќиња и ореви и избалансиран вкус.

Нема на залиха

Lavazza Espresso Barista Gran Crema 1kg
750651 Бренд: