Lavazza ¡Tierra! Peru - Andes 180gr | Мелено - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Peru – Andes 180gr | Мелено

350 ден

Нежно кафе, 100% Арабика, одгледано на Андите Кордилера во Перу на 1.800 метри надморска височина. Се бере помеѓу април и јули.

Во залиха

Lavazza ¡Tierra! Peru – Andes 180gr | Мелено
751036 Бренд: