L’OR India | Nespresso - E-HORECA

L’OR India | Nespresso

199 ден

Број на капсули:  10 
Интензитет: 10

Нема на залиха

L’OR India | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.