NeroNobile Intenso 96 | Dolce Gusto - E-HORECA

NeroNobile Intenso 96 | Dolce Gusto

1.050 ден

Број на капсули:  96

Нема на залиха

NeroNobile Intenso 96 | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.