NeroNobile Qualita Oro | Dolce Gusto - E-HORECA

NeroNobile Qualita Oro | Dolce Gusto

179 ден

Број на капсули:  16

Нема на залиха

NeroNobile Qualita Oro | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.