Nescafe Grande XL 30 | Dolce Gusto - E-HORECA

Nescafe Grande XL 30 | Dolce Gusto

650 ден

На залиха

Nescafe Grande XL 30 | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.