Dolcevita ICE Pina Colada | Dolce Gusto - E-HORECA

Dolcevita ICE Pina Colada | Dolce Gusto

288 ден

Традиционалниот порторикански коктел базиран на сок од ананас, во верзија на инстант пијалок.

Број на капсули:  16  

*Подарок DolceVita Ice Pop Molds со купени 6 DolceVita ICE вкусови.

На залиха

Dolcevita ICE Pina Colada | Dolce Gusto