Nescafe Ristretto | Dolce Gusto - E-HORECA

Nescafe Ristretto | Dolce Gusto

305,00 ден

Број на капсули:  16 
Интензитет:  8 
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Nescafe Ristretto | Dolce Gusto