Nespresso Capriccio - E-HORECA

Nespresso Capriccio

400 ден

Nespresso Capriccio, се карактеризира со житни ноти и лесно печење.
Број на капсули:  10  
Интензитет:  5

Нема на залиха

Nespresso Capriccio
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.