Nespresso Coconut Flavour Over Ice - E-HORECA

Nespresso Coconut Flavour Over Ice

400 ден

Вкусот на кокос ги подобрува слатките ноти на нежна и ароматична мешавина на Арабика.
Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Coconut Flavour Over Ice