Nespresso Ispirazione Roma - E-HORECA

Nespresso Ispirazione Roma

400 ден

Различните зрна што ја сочинуваат мешавината се печат одделно. Ситното мелење ја зачувува ароматичната финост на кафето и го одржува Ispirazione Roma интензивно, но истовремено и благо.
Број на капсули:  10  
Интензитет:  8

Нема на залиха

Nespresso Ispirazione Roma
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.