Nespresso Envivo Lungo - E-HORECA

Nespresso Envivo Lungo

400 ден

Envivo Lungo е мешавина од индиска Арабика и мексиканска Робуста. Се карактеризира со полно тело и висок процент на кофеин.
Број на капсули:  10  
Интензитет:  9

Нема на залиха

Nespresso Envivo Lungo