Nespresso Ispirazione Napoli - E-HORECA

Nespresso Ispirazione Napoli

440 ден

Мешавина од зрна Робуста кои се особено сочни. Со екстремно густо тело и вкусни горчливи ноти.
Број на капсули:  10  
Интензитет: 13

Нема на залиха

Nespresso Ispirazione Napoli