Nespresso Ispirazione Venezia - E-HORECA

Nespresso Ispirazione Venezia

400 ден

Кафето Ispirazione Venezia е со средно печење, полно тело и со мала горчина.
Број на капсули:  10  
Интензитет:  8

Нема на залиха

Nespresso Ispirazione Venezia