Nespresso Ispirazione Palermo Kazaar - E-HORECA

Nespresso Ispirazione Palermo Kazaar

440 ден

Мешавина од зрна Арабика и Робуста со интензивно печење и полно тело.
Број на капсули:  10  
Интензитет: 12

На залиха

Nespresso Ispirazione Palermo Kazaar