Nespresso Ispirazione Palermo Kazaar 100 - E-HORECA

Nespresso Ispirazione Palermo Kazaar 100

Original price was: 4.400 ден.Current price is: 3.400 ден.

Мешавина од зрна Арабика и Робуста со интензивно печење и полно тело.
Број на капсули:  100  
Интензитет: 12

Нема на залиха

Nespresso Ispirazione Palermo Kazaar 100