Nespresso Infiniment Gourmand - E-HORECA

Nespresso Infiniment Gourmand

400 ден

Уживајте оваа празнична сезона во елегантно кафе со вкус на печен лешник кое ја носи уметноста на префинетите слаткари преточена во еспресо.

Број на капсули:  10  

На залиха

Nespresso Infiniment Gourmand