Segafredo Le Origini Brasile 200gr | Мелено - E-HORECA

Segafredo Le Origini Brasile 200gr | Мелено

250 ден

Нежен, целосен вкус со ноти на мед.

Во залиха

Segafredo Le Origini Brasile 200gr | Мелено
Бренд: