Starbucks Blonde Espresso | Nespresso - E-HORECA

Starbucks Blonde Espresso | Nespresso

350 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:  6 

 

Оваа е специјална мешавина на кафе од Латинска Америка, внимателно печена за да ги истакне слатките ноти. Меко и избалансирано, добро се комбинира со млеко, или за класичните еспресо пијалоци со екстра мек вкус.
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Starbucks Blonde Espresso | Nespresso