Starbucks House Blend 200gr | Мелено - E-HORECA

Starbucks House Blend 200gr | Мелено

450 ден

Толку е едноставно. Мешавина од зрна кафе со врвен квалитет од Латинска Америка, печени до темно кафеава боја. Богата со вкус, балансирана со ноти на ореви и какао.
Ова кафе е почеток на Starbucks, прва мешавина што е создадена во 1971 година.
Мешавина со одличен вкус што навистина ја отсликува љубовта кон доброто кафе.

Нема на залиха

Starbucks House Blend 200gr | Мелено
750505 Бренд: