Starbucks Sumatra | Nespresso - E-HORECA

Starbucks Sumatra | Nespresso

330 ден

Ова кафе е исто толку посебно како и волшебниот остров Индонезија. Богато тело со мек вкус и силни ароми на сушени билки, скоро без киселост. Кафето од Суматра е срцето на нашите омилени мешавини. Кафе што имаме чест да го споделуваме со вас четири децении.

Број на капсули:  10 

Интензитет: 10

Нема на залиха

Starbucks Sumatra | Nespresso