DolceVita Finocchio | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Finocchio | Dolce Gusto

136 ден

Број на капсули:  8  

Чист пијалок од лист од анасон. Билен чај направен само од анасон. Незасладен.

На залиха

DolceVita Finocchio | Dolce Gusto