Сет Don Cortez Големи Филџани (6 бр.) - E-HORECA

Сет Don Cortez Големи Филџани (6 бр.)

1.080 ден

На залиха

Сет Don Cortez Големи Филџани (6 бр.)
750165 , Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.