Hausbrandt Venezia Espresso 1kg - E-HORECA

Hausbrandt Venezia Espresso 1kg

1.250 ден 1.050 ден

Hausbrandt Venezia Espresso се карактеризира со полно тело и е избор на најдобрите Арабика зрна од Бразил и Централна Америка со Робуста зрна. Полно тело со совршена хармонија и богата крема. Вкусот е благ, со овошни, зачинети ноти и вкус на чоколадо.
Состав: Арабика 65%, Робуста 35%.

Во залиха

Hausbrandt Venezia Espresso 1kg
750760 Бренд: