Julius Meinl Café Expert Espresso Special 1kg - E-HORECA

Julius Meinl Café Expert Espresso Special 1kg

1.650 ден

Julius Meinl Café Expert Espresso Special е 100% кафе Арабика со елегантна сладост и избалансиран вкус. Со уникатни карактеристики од четирите различни потекла на зрната кафе со врвен квалитет. Печено средно-темно.

Нема на залиха

Julius Meinl Café Expert Espresso Special 1kg
751466 Бренд: