Lavazza Crema e Gusto 16 | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza Crema e Gusto 16 | A Modo Mio

336 ден

Мешавина на африкански, азиска и бразилски арабики со робуста зрна, полноправно и ароматично еспресо, со ноти на ликер и чоколадо.
Број на капсули:  16
Интензитет:  12

Нема на залиха

Lavazza Crema e Gusto 16 | A Modo Mio
751052 , Бренд: