Lavazza Cremoso | Lavazza Espresso Point - E-HORECA

Lavazza Cremoso | Lavazza Espresso Point

1.100,00 ден

Број на капсули:  50 
Интензитет:  5 

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

Lavazza Cremoso | Lavazza Espresso Point