Lavazza Forte e Deciso | Lavazza Espresso Point - E-HORECA

Lavazza Forte e Deciso | Lavazza Espresso Point

2.200 ден

Број на капсули:  100 
Интензитет: 10

 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Lavazza Forte e Deciso | Lavazza Espresso Point