Lavazza il Mattino 250g | Мелено - E-HORECA

Lavazza il Mattino 250g | Мелено

149 ден

За производство на квалитетно италијанско кафе се берат зрна од најдобрите плантажи во Индија и Јужна Америка. Lavazza il Mattino е составено од 70% Арабика и 30% Робуста. Оваа мешавина е многу вкусна и ароматична. Благодарение на темното печење има изразен вкус на чоколадо. Совршено избалансираната формула обезбедува еспресо со нежни ноти. Lavazza il Mattino е добаро во комбинација со млеко.

Нема на залиха

Lavazza il Mattino 250g | Мелено
751068 Бренд: