Lavazza Qualita Oro - Perfect Symphony 250gr Tin | Мелено - E-HORECA

Lavazza Qualita Oro – Perfect Symphony 250gr Tin | Мелено

340 ден

Уникатна комбинација од најдобрите 6 сорти Арабика во Централна и Јужна Америка, стручно изработени и совршено измешани. Совршена симфонија за супериорен вкус, од 1956 година.

Нема на залиха

Lavazza Qualita Oro – Perfect Symphony 250gr Tin | Мелено
751033 Бренд: