Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Amazonia 180g | Мелено - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Amazonia 180g | Мелено

350 ден

Исклучителна мешавина од еспресо од серијата Tierra на Lavazza, создадена исклучиво од рачно набрани органски зрна Арабика од Перу. Умереното печење ги нагласува овошните и цветните ароми, правејќи го неговиот вкус пријатен, а неговата арома уникатна.

Мешавината Tierra Bio Organic Amazonia е плод на поширокиот проект Lavazza во регионот на Амазон, кој има за цел да го заштити еколошкото наследство на прашумите преку екстензивно пошумување. Благодарение на овој проект, повеќе од 76 хектари од перуанскиот Амазон се успешно пошумени, а ова е само почеток!

Нема на залиха

Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Amazonia 180g | Мелено
751534 Бренд: