L’OR Espresso Barista | Nespresso - E-HORECA

L’OR Espresso Barista | Nespresso

240 ден

Интензивно печено кафе со избалансиран интензитет и вкус. Со овошни ноти. Создадено од L’OR кафе артисти.

Капсули компатибилни со Nespresso машините.

Број на капсули:  10 
Интензитет: 13

На залиха

L’OR Espresso Barista | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.