L’OR Forza | Nespresso - E-HORECA

L’OR Forza | Nespresso

240 ден

Ослободете ја нескротливата моќ на FORZA, огнено еспресо со добро конструирана комплексност, освежена со нијанси кои танцуваат на нежниот слој крема.

Број на капсули:  10 
Интензитет:  9 

На залиха

L’OR Forza | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.