MARS® Chocholate Mix 40 | Dolce Gusto - E-HORECA

MARS® Chocholate Mix 40 | Dolce Gusto

1.500 ден

1 x Mars 8 | Dolce Gusto
1 x Twix 8 | Dolce Gusto
1 x Snickers 8 | Dolce Gusto
1 x Bounty 8 | Dolce Gusto
1 x Maltesers 8 | Dolce Gusto
Број на капсули:  40 

На залиха

MARS® Chocholate Mix 40 | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.