Milka Топло Чоколадо 1kg - E-HORECA

Milka Топло Чоколадо 1kg

599 ден

Топло чоколадо Милка 1000гр. Оригинално, вкусно, благо и со неверојатна крема. Овој неверојатен инстант пијалок има вкус токму како оригиналното млечно чоколадо Милка. Ова чоколадо е гаранција за вкус од традиционалниот рецепт на легендарниот швајцарски бренд. Доза: 20-22 гр.

Нема на залиха

Milka Топло Чоколадо 1kg
750499 Бренд: